Ilja Kamphuis

Ilja is een expressieve en doortastende adviseur en projectmanager met een positieve en nieuwsgierige instelling. Gedreven door een combinatie van techniek en management, aangevuld met mensgerichtheid, is hij een persoon met een groot inlevingsvermogen die goed functioneert in een dynamische omgeving. Hij ontmoet graag nieuwe mensen en heeft oog voor verschillende belangen.

Ilja heeft daarnaast een analytische blik, leert snel en gaat graag uitdagingen aan. Met plezier denkt en werkt hij aan vernieuwingen en staat open voor conflicterende inzichten. Door zaken te doorgronden en het overzicht te houden en door kritisch te zijn wanneer nodig, is hij er toe in staat om in grote lijnen te denken. Hierdoor kan hij goed weloverwogen besluiten nemen en gedegen advies geven. Ingewikkelde dingen kan Ilja in begrijpelijke taal uitleggen, waarbij hij kan putten uit een uitgebreide ervaring met lesgeven.

Naast een voorkeur voor de watersector en een passie voor duurzaamheid, heeft Ilja een brede interesse. Hij werkt graag integraal tussen verschillende sectoren en aan allerlei soorten (infrastructuur)projecten. Hij staat altijd open om betrokken te zijn bij innovaties en nieuwe uitdagingen. In het bijzonder als deze er aan bijdragen om de problemen van de huidige tijd aan te pakken, om zo stap voor stap de wereld een stukje mooier te maken. Ilja is civiel ingenieur.

Ilja Kamphuis
kamphuis@appm.nl
+31 (0) 6 1123 2909