Bas Scholten

Bas is een sterke, betrouwbare en resultaatgerichte project- en procesmanager met een sterke opdrachtgeverfocus en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Hij heeft meer dan 15 jaar advieservaring in binnen- en buitenland op het gebied van mobiliteitsvraagstukken voornamelijk in het personenvervoer.

Bas vervult veelvuldig een rol als procesmanager. In die rol verbindt hij belangen van provincies, gemeenten en belangenorganisaties in het openbaar vervoer en contractvervoer. Hij treedt vaak op als procesleider in werksessies. Daarbij heeft hij een scherp oog voor een goede inhoudelijke voorbereiding, zodat het proces ook optimaal kan verlopen. Hij investeert tijd in het leren kennen van de partijen en hun belangen, en legt daarmee een stevig fundament voor geslaagde samenwerkingen. Hij is uitstekend in staat om de vertaalslag te maken van de ambtelijke inhoud naar bestuurlijke besluitvorming.

In zijn projecten is Bas immer gedreven om gezamenlijk met de opdrachtgever tot een hoogwaardig product te komen. Hij deelt graag zijn kennis, is geïnteresseerd in de bredere context van een project en levert proactief een bijdrage aan het hogere doel. Zijn kennis heeft hij veelvuldig ingezet tijdens het leiden van workshops en trainingen voor beleidsmakers, veelal op het gebied van kosten-batenanalyses, project management en EU structuurfondsen die hoog gewaardeerd werden door de opdrachtgevers en de deelnemers.

Bas Scholten
scholten@appm.nl
+31 (0)6-20539868