Als nieuw onderdeel van APPM richt het Transformatorhuis zich op de herbestemming en herontwikkeling van industrieel, religieus, cultureel en maatschappelijk vastgoed. We doen dit soms als adviseurs, soms als gedelegeerd ontwikkelaars en in sommige gevallen ook als risicodragende partij. Wij zijn deskundig en ervaren op het gebied van conceptontwikkeling, vastgoedexploitatie en planologie. Vanuit een breed netwerk van experts en eindgebruikers organiseren we het proces rondom herontwikkeling.

Binnen APPM werk je hoofdzakelijk aan Transformatorhuisprojecten. In een klein, dynamisch en ondernemend team werk je aan uiteenlopende herontwikkelings-projecten. Veel  van deze projecten zoeken we op en nemen hierin vaak zelf het initiatief. Ga jij aan de slag met een ontwikkelstrategie voor de herontwikkeling van een fort? Of reken je liever aan  de transformatie van een pakhuis of kerk?

Wij zoeken iemand die zelfstandig projecten oppakt. Daarnaast krijg je de ruimte om mee te bouwen aan het Transformatorhuis. Met jouw drive drive draag je daarmee bij  aan het verbreden van onze horizon!

Profiel
Je bent een echte ondernemer, ziet kansen en neemt zelf initiatief. Door jouw vernieuwingsdrang wil je jezelf blijven ontwikkelen. Je bent creatief en hebt een passie voor erfgoed. Je ziet de potentie van plekken en gebouwen en bent in staat vanuit een gebouw te lezen. Je hebt gevoel voor, en aantoonbare ervaring met zowel de bouwtechnische als de financiële aspecten van herontwikkeling. Daardoor kun je goede ideeën vertalen naar een vastgoedexploitatie. Door jouw kennis van planologie snap je hoe een gemeente te werk gaat. Je hebt oog voor het proces en voor samenwerking met de omgeving. Je beschikt over een analytisch denkvermogen. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je communicatief vaardig, pragmatisch en flexibel.

We bieden
• Een werkomgeving waar werken met plezier centraal staat
• Vrijheid om je eigen koers te bepalen
• Mogelijkheden voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling
• Een fulltime werkweek waarin geen dag hetzelfde is

APPM management consultants
Wij maken met ruim 80 managers en adviseurs Nederland mooier. De ontwikkeling van de APPM’er en daarmee APPM staat steeds centraal. Je kunt niet alleen veel verantwoordelijkheid verwachten, maar ook veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Peter Oussoren, 023-5621630. Je kunt je motivatie met CV sturen naar ons kantoor in Hoofddorp of naar werkenmetplezier@appm.nl.