Je bent de vooraanstaande projectmanager en adviseur op het snijvlak van duurzame energie en elektrisch vervoer

Onze adviseur en projectmanager duurzame energie en elektrisch vervoer is een aanjager en uitvoerder. Je begeleidt en realiseert complexe processen en projecten. Daarnaast bouw je verder op je aanwezige relevante netwerk om projecten met marktpartijen te initiëren. De projecten op dit werkgebied zijn divers van aard: afstemming lokale vraag en aanbod van duurzame energie, publieke laadinfrastructuur, openbaar vervoer en het begeleiden van energie- en duurzaamheidsprogramma’s binnen overheden en bedrijven.

Voor een integrale en procesmatige aanpak moeten we bij jou zijn
De energiesector is in verandering en is door het recent gesloten klimaatakkoord van Parijs in een stroomversnelling gekomen. De ontwikkeling en groei van duurzame opwekking en duurzaam transport gaan daarbij hand in hand. Het realiseren van projecten vraagt om een integrale en procesmatige aanpak met een grote diversiteit aan belanghebbende partijen in zowel de publieke als private sector. Het organiseren van een breed draagvlak en het enthousiast begeleiden van het proces van initiatie tot uitvoer is aan jou goed toevertrouwd. Wij vinden dit immers minstens zo relevant als de techniek waar mee wordt gewerkt. Naast goede commerciële vaardigheden weet je als geen ander goed in te schatten waar er kansen liggen. Daarnaast ben je in staat om projecten naar je toe te trekken en draai je voor het opstellen van een offerte je hand niet om. Tot slot heb je een sterk analytisch denkvermogen, vind je zelfontwikkeling belangrijk, heb je overtuigingskracht en ben je initiatiefrijk.

Voor deze functie vragen we van jou
• Een afgeronde WO-opleiding en minstens 5-7 jaar ervaring in de wereld van energie, mobiliteit en/of duurzaamheid.
• Ervaring in de sector aan publieke als private zijde van het speelveld.
• Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, goed bekend met de inhoudelijke thema’s en uitdagingen.
• Je beschikt over een uitstekend netwerk.

Interesse
Werken bij APPM betekent werken met plezier. Binnen APPM zijn diverse mogelijkheden om je zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden snel door te ontwikkelen. De collega’s zijn open en mensgericht. Bij APPM kun je niet alleen veel verantwoordelijkheid verwachten, maar ook veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mark van Kerkhof, 023 5621630. Je kunt je brief met CV sturen naar ons kantoor in Hoofddorp of per mail naar werkenmetplezier@appm.nl.